Digital presentationsteknik

Projektorer, presentationstavlor, ljud

Oavsett om det är ett mötesrum, klassrum eller åhörarsal behöver man ta hjälp för att komma fram till den bästa lösningen – det krävs erfarenhet för att förstå vilken teknik som fungerar bäst. Vi är uppdaterade på produkterna och levererar exempelvis projektorer, Smartboards och Digital Signage-lösningar.

 

All IT för komplett mötesrum

Teknikutvecklingen går rasande fort där digital presentationsteknik inte bara handlar om en presentation – det är lika mycket en IT-och IT-säkerhetsfråga. Bmore är en helhetsleverantör vilket gör att du inte bara köper en produkt – du kan få hjälp med hela leveransen inklusive nätverk, övervakning och IT-säkerhet. Kanske behöver du också fler Skype-abonnemang, supportavtal via vår servicedesk eller varför inte en kontroll att din Webkamera inte har blivit hackad?

 

Egna installatörer för komplett leverans

En korrekt och snygg installation är jätteviktig för alla presentationslösningar. Med egna installatörer säkerställer vi att slutresultatet blir bästa tänkbara och vi har kontroll över processen. Alla projekt hanteras av en projektadministratör som samordnar och informerar för att allt skall gå så smidigt som möjligt.