Teknik och Konsult

Konsultuppdrag

För många av våra kunder är vi en strategisk resurs som ser till att hela eller delar av IT-miljön fungerar på bästa sätt. Tillsammans levererar vi kompetens inom ett brett område – från klient till serversystem – med nätverk och kommunikation, backup mm. Vi integrerar med Cloudbaserade system och lösningar, genomför migreringsprojekt och massor med andra uppdrag som har med IT att göra. Testa oss gärna i ditt nästa projekt, vare sig du behöver kompetens eller resursförstärkning.


Servicedesk

Vår servicedesk är bemannad under kontorstid och för dig som är kund till oss finns det alltid någon som kan hjälpa dig i korta, snabba ärenden. Till servicedesk kan du också maila in ärenden som du vill ha hjälp med och som kanske inte är så bråttom. Servicedesk är en utmärkt tjänst för alla klientbaserade ärenden som går att åtgärda på distans, det är också naturligt att låta servicedesk hantera administrativa uppgifter som att registrera konton och rättigheter mm. Kanske är servicedesk en idealisk funktion för att avlasta dig och ditt företag?

Avtalstjänster

Låt oss hantera alla dina cloudavtal i vår servicedesk. Då kommer du med automatik få en överenskommen rutin för säkerhetsfrågor som lösenordshantering, administrationsrättigheter mm.

Office365, backuptjänster, certifikat, säkerhetsabonnemang för klienter och servers är vanliga tjänster och du kommer också känna dig säker på att alla abonnemang är korrekt uppsatta och inte slutar fungera för att någon glömt betala en månadsfaktura.